Enkele weken geleden hebben we jullie verteld over de geslaagde proefboring, nu willen we jullie graag meer vertellen én laten zien!

Wij kregen de vraag vanuit Vattenfall of wij mee wilden denken aan de mogelijkheden voor een sleufloze techniek om de huisaansluiting van een warmteleiding aan te brengen. Belangrijkste hierin was de overlast tot een minimum te beperken. Na een aantal overleggen zijn wij om tafel gegaan met Kormee om onze krachten te bundelen en daaruit is NANODRILL ontstaan.

Trots presenteren wij deze compacte machine die bevestigd kan worden aan een mini graver, met flexibele boorstangen dicht onder het oppervlak zijn werk doet en dit met een minimale opsteltijd. Wil je meer weten over deze nieuwe toepassing neem dan contact met ons op via 0412-405404.


Nanodrill

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het…