Terug naar Nieuws

Wij staan in het magazine van Bouw Machines!

Bouw Machines heeft Kouwenberg Infra onlangs in een van haar artikelen uitgelicht! Hierin wordt het succesverhaal van ons bedrijf verteld en werpt het artikel een blik op het indrukwekkende traject dat wij de afgelopen 17 jaar hebben mogen doorlopen. 

Over Bouw Machines

Bouw Machines is een populair magazine in de bouwwereld. Het is dé plek waar je de laatste updates, trends en nieuwtjes vindt over bouwmachines en -apparatuur. Het is een must-read voor professionals in de sector en biedt handige informatie voor bouwprojecten en activiteiten. Ook geeft het een leuk beeld van hoe andere bedrijven te werk gaan en biedt het nieuwe inzichten!

Bouwmachines over Kouwenberg Infra

Bouwmachines vertelde over hoe Kouwenberg Infra 17 jaar geleden een gat in de markt aanboorde en uitgroeide tot prijswinnende onderneming. Onze geschiedenis kwam aan bod, waar werd verteld over hoe we zijn begonnen met pilootgestuurde open front techniek, een techniek die in die tijd nog minder bekend was in Nederland. Tevens werd genoemd hoe we door de jaren heen altijd innovatief zijn geweest en nieuwe technieken hebben ontwikkeld, met in het bijzonder de Nano – Drill.

Meer weten over deze techniek? 

Lees meer over de Nano Drill

Verder lezen?

Neem dan een kijkje naar het volledige magazine hieronder!

Ga naar Bouwmachines.nl