Back to Our projects

3 Open Front boringen te Liessel

Gisteren hebben wij een project in Liessel afgerond, dit waren 3 OFT boringen waarvoor we 2 verschillende machines van stal hebben gehaald.

 

Voor de eerste 2 piloot gestuurde avegaar boringen hebben we de PBA155 gebruikt, deze boringen hebben een lengte van 22 en 26 meter en een diameter van Ø 500 / 660mm (Polymeerbeton). De derde piloot gestuurde avegaar boring hebben we uitgevoerd met onze grootste Open Front machine; PBA320. Dit was een boring van 24 meter met een diameter van Ø1000 / 1280mm (Beton). Deze hebben we voorgeboord met Ø416 (Staal), dit om de overgang van de piloot Ø114mm naar Ø1000 op te vangen.


Door het middels sleufloze technieken aanleggen van deze nieuwe waterwegverbindingen in het natuurgebied rondom Liessel, konden de verkeersbewegingen doorgaan en hebben we cruciale kabels en leidingen op een veilige manier gekruist. De samenwerking met onze opdrachtgever verliep erg goed; de snelle acties van beide kanten en de goede communicatie zorgden ervoor dat het werk zo gunstig en efficiënt mogelijk gemaakt kon worden.