Back to News

Uitbreiding machinepark

Vorige week hebben we een frisse start gemaakt na onze zomervakantie om onze nieuwe aanwinst, de Hitachi ZX 180W-7, in ontvangst te nemen.

Deze kraan is zeer compleet en volledig naar onze wensen gebouwd, hij is onder andere uitgerust met een hydraulische verstelgiek en een dubbele pomp flow regeling zodat ons trilblok optimaal presteert. De machine rijdt op enkel luchtbanden zodat bijna ieder terrein bereikbaar is. Ook is er een rototilt R6 draaikantelstuk wig/wig toegevoegd zodat we bij zwaar hijswerk en trilwerkzaamheden het draaikantelstuk eenvoudig er tussenuit kunnen halen. Tevens heeft deze kraan een overdruk cabine zodat ten alle tijden onze machinist wordt voorzien van schone lucht.

Buiten bovenstaande én overige opties voldoet onze nieuwe kraan uiteraard ook aan de laatste veiligheidseisen en tevens aan alle emissie eisen en is daarmee een mooie aanwinst voor ons bedrijf op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

We hebben dan ook geen moment gewacht om deze direct in te zetten, nu wordt de kraan al gebruikt bij ons project in Rotterdam. Op naar nog vele mooie projecten!