Machinepark

Als Kouwenberg Infra beschikken wij over het grootste Open/Gesloten Front en Pipe Crack machine park van Nederland.

Het hebben van een groot, zeer compleet en up to date machinepark biedt flexibiliteit in uitvoering en dat bieden wij onze klanten dan ook graag.  

Wij opereren met modern Gesloten Front equipment, met verschillende complete Open Front sets en de grootste beschikbare Pipe Crack apparatuur in Nederland. Daarme is iedere gewenste diameter mogelijk.

Bijkomend voordeel van ons uitgebreide machinepark is de grote flexibiliteit die wij kunnen bieden rondom opschaling van inzetbaar materieel wanneer stricte deadlines dit vragen. Hierdoor kunnen we werken met meerdere boorploegen waardoor veel boringen in een versneld proces gerealiseerd kunnen worden.

Naast ons grote arsenaal aan (boor)machines beschikken wij over veel hulpequipment. Het aanbrengen van pers- en ontvangstputten ten behoeve van de projecten is voor ons  geen enkel probleem. Hiervoor hebben we diverse vrachtwagens, graafmachines, krings kisten en ander hulpequipment tot onze beschikking en voeren we onze werkzaamheden geheel in eigen beheer uit. Ook het plaatsen van afzinkputten, het storten van onderwaterbeton en het trillen van damwanden kan door ons worden verzorgd. Mochten we zelf de mogelijkheid niet hebben dan werken wij samen met ervaren en betrouwbare partners.