Terug naar Projecten

Vervangen van 6 duikers Lelystad

Voor de zomervakantie hebben wij 3 duikers vervangen in het project Groot Onderhoud A6 Lelystad Noord – Ketelbrug. Vorige week hebben we de laatste duikers vervangen en daarmee dit bijzondere project goed weten af te ronden.

De 6 bestaande stalen duikers ø400 van ieder 60 meter zijn vervangen door een HDPE ø 500 doormiddel van de Pipe Crack methode. Grote voordeel van deze methode is dat de nieuwe duiker exact op dezelfde plaats is aangebracht als de bestaande, waarmee de oude duiker niet hoeft te worden dichtgezet.

In de voorbereiding is ivm Covid-19 bijna alles via Teams verlopen, maar er werd desondanks een fijne samenwerking opgebouwd die verder is doorgezet tijdens de daadwerkelijke uitvoerende werkzaamheden op locatie. Het was fijn om het vertrouwen van de betrokken partijen te krijgen om ons alternatieve voorstel uit te mogen voeren.

Vervangen van 6 duikers Lelystad

Downloads

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het werk!