Terug naar Projecten

*Update* E- Power Pipe te Oirschot

Aangezien de vraag naar elektriciteit blijft stijgen zal er geïnvesteerd moeten worden in het versterken en uitbreiden van de netwerken van TenneT, want we willen allemaal dat het licht blijft branden.

Wij als combinatie Denys – Kouwenberg dragen samen met NRG ons steentje daaraan bij! Bij het aanleggen van kabels doormiddel van de E-Power Pipe boortechniek proberen we zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de omgeving en daarmee bedoelen we mens, infra, flora en fauna. 
 
Op dit moment zijn wij in Oirschot bezig een boring van 2000 meter te realiseren met de EPP boortechniek. Gisterenavond passeerden we de mijlpaal van 1000 meter wat met deze techniek nog niet eerder is vertoond! Wij gaan gestaag verder, blijf onze social media kanalen volgen voor de volgende update!

*Update* E- Power Pipe te Oirschot

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het werk!