Terug naar Projecten

*Update* E- Power Pipe te Oirschot

Wat een top prestatie! Vannacht heeft de Combinantie Denys – Kouwenberg de bundel in de gerealiseerde boring van 2.000 meter volledig ingetrokken!

De boring hebben we met behulp van de E- Power Pipe methode vorige week volbracht, 2 kilometer, horizontaal geboord, ca. 2 meter onder maaiveld.

Nadat de boorkop is verwijderd hebben we de trekkop aan de boorbuis gemonteerd. Daarna zijn we gestart met het intrekken van de bundel mantelbuizen die zullen fungeren voor de aan te leggen elektriciteitskabels. Geweldig om als combinatie Denys- Kouwenberg deze mijlpaal met de EPP techniek te mogen realiseren.

De nauwe samenwerking met TenneT en NRG gaat verder want na de realisatie van de eerste boring van 2.000 meter gaan wij deze nogmaals volbrengen. We zijn trots op het volledige team en de samenwerking.

*Update* E- Power Pipe te Oirschot

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het werk!