Terug naar Projecten

Realisatie van 2 GFT boringen splitlevel uit één boorkuip - Lyngby Kopenhagen

Ter verbetering en uitbreiding van het rioolstelsel op de Buddingevej-weg in Lyngby Kopenhagen voeren wij diverse Gesloten Front boringen uit.

Vanuit onze klant is de vraag gekomen om het project te versnellen omdat anders de planning van de aansluitende aanleg van de trambaan in gevaar zou komen. Om aan deze vraag te voldoen hebben wij onze boorploegen opgeschaald zodat we de werktijden kunnen verruimen en hebben we besloten om twee boringen splitlevel uit één boorkuip te realiseren (hoogte verschil tussen de boringen ca 1.60 meter). Het unieke is daarbij dat wij een Gesloten Front boring met een diameter Ø 1186/1280 mm met een lengte van ca 119 meter en 180 graden de ander kant op een Gesloten Front boring met een diameter van Ø774 / 860 mm met een lengte van ca 56 meter te gelijk realiseren.  

Realisatie van 2 GFT boringen splitlevel uit één boorkuip  - Lyngby Kopenhagen

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het werk!