Terug naar Projecten

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het werk!

Ondanks ons vele oranje hebben we ook nog wat blauwe machines uit de oude VSH stal in gebruik. De overname was spannend omdat er veel materieel naar Schaijk kwam en nog meer omdat er ook medewerkers mee over kwamen. Hoe verloopt zo’n overname voor medewerkers die al lange dienstverbanden hebben? We kunnen jullie vertellen, die hebben ze nog steeds! We zijn trots en erg blij dat nog steeds iedereen aan boord is, oké op eentje na maar die is vorig jaar met welverdiend pensioen gegaan.

 

Deze foto is gemaakt in Lingen (DUI), hier realiseren we op dit moment 2 OFT spoorboringen met waterslot van ieder 61 meter Ø600 (staal).

Open Front boring Lingen (DUI)

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Gesloten Front boring centrum Eindhoven

Gesloten Front boring centrum Eindhoven

Op dit moment zijn wij een Gesloten Front boring aan het realiseren in het gezellige drukke centrum van Eindhoven, het betreft een boring van 24 meter met een binnendiameter van Ø1500 en een uitwendige diameter van Ø1820 (beton).