Terug naar Projecten

OFT boring met waterslot Oudesluis

Enkele weken geleden hebben we jullie verteld over een duiker die vervangen moest worden in Oudesluis, we waren destijds gestart met het plaatsen van de bekisting ondertussen hebben we de OFT boring van 26 meter met waterslot ontvangen.

Daarnaast hebben we de oude duiker opgezocht, opgevuld met dammer en de bijbehorende beton putten verwijderd. Ook hebben we voor een nette en veilige terreininrichting gezorgd en na afloop het talud afgewerkt en weer ingezaaid voor oplevering zoals wenselijk was vanuit onze opdrachtgever. Dit project was een duidelijk voorbeeld van het ontzorgen van onze opdrachtgever van A-Z.

Na evaluatie met ProRail is er naar voren gekomen dat ze zeer tevreden waren over de veiligheid op het project, de voorbereiding, de inzet van onze medewerkers en de geleverde kwaliteit. Trots op ons team!

OFT boring met waterslot Oudesluis

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het werk!