Terug naar Projecten

E-Power Pipe in Oirschot

In de weken voor Kerst heeft de combinatie DENYS - Kouwenberg als onderaannemer met succes voor de eerste maal in Nederland de nieuwe innovatieve boormethode E-Power Pipe toegepast.

Op een diepte van 2 meter onder maaiveld zijn 2 boringen met een diameter van 500 mm over een lengte van 400 meter uitgevoerd zonder het oppervlak aan te tasten. Daarna zijn bundels HDPE-mantelbuizen (3* 200 mm en 2* 90 mm) ingetrokken voor de toekomstige hoogspanningskabels. Een nieuwe techniek met minimale hinder waarbij wij met initiatiefnemer Tennet en uitvoerende partij NRG samen dachten in oplossingen voor de duurzame uitdagingen van de toekomst.

 

Tevens zijn we gestart met de boring van 2000 meter, de eerste 630 meter is geboord!

E-Power Pipe in Oirschot

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het werk!