Terug naar Nieuws

Veiligheidsladder trede 4 behaald!

Yes! Kouwenberg Infra heeft na de audit van vorige week een positief advies ontvangen voor het bereiken van trede 4 op de Veiligheidsladder!

Tijdens de audit is het auditteam met verschillende medewerkers van Kouwenberg Infra in gesprek gegaan. Tevens hebben een aantal  projectbezoeken plaatsgevonden en is onze werf bezocht. De auditoren waren vooral te spreken over het veiligheidsbewustzijn en de vakbekwaamheid bij onze medewerkers en de orde en netheid op de werf en projecten. In het algemeen was er een positieve indruk over de beheersing van de werkzaamheden.

 

Wij zijn trots op de gezamenlijke inspanning die heeft geresulteerd in het behalen van dit mooie resultaat. Op naar nog vele veilige kilometers boren!

Veiligheidsladder trede 4 behaald!

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: monteur Mark

Medewerker aan het woord: monteur Mark

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt onze monteur Mark waar hij op maandag de week mee start en wat dat nou precies inhoudt; monteur zijn bij Kouwenberg Infr…
 
5 OFT boringen uit 4 kuipen in Venlo

5 OFT boringen uit 4 kuipen in Venlo

Op dit moment worden er 8 windturbines aangelegd langs het spoor tussen Venlo en Horst-Sevenum. Het waait vaak en hard in Nederland waardoor wind uitstekend is te gebruiken voor het opwekken van duurz…