Terug naar Nieuws

Stem op ons voor de Publieksprijs 2021!

Op donderdag 31 maart tijdens de algemene ledenjaarvergadering zal de winnaar van de No-dig award 2021 bekend gemaakt worden. Deze prestigieuze award wordt toegekend aan één of meerdere organisaties die op een innovatieve manier hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van sleufloze technieken.

Een van de nominaties van dit jaar is Kouwenberg Infra in samenwerking met Kormee en Vattenfall; Nano-Drill, sleufloze aanleg huisaansluitingen warmteleidingen.

Het stemmen voor de Publieksprijs 2021 gebeurt dit jaar helaas niet op het No-Dig Event, maar vooraf. Alle leden krijgen een email vanuit de NSTT Sleufloze Technieken om hun stem uit te brengen, help jij Kouwenberg Infra, Kormee en Vattenfall om de Publieksprijs 2021 binnen te slepen?!

Stem op ons voor de Publieksprijs 2021!

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het…