Terug naar Nieuws

Oefening: medewerker bedwelmd in buis.

Gelukkig geen ongeval, maar een oefening! In samenwerking met de Brandweerpost te Schaijk is bij Kouwenberg Infra een reddingsoefening uitgevoerd.

Daarbij zijn twee scenario’s gesimuleerd. In het eerste scenario voerde een medewerker in de boorbuis werkzaamheden uit en raakt daarbij bedwelmd. In het tweede scenario was een buis uit de kraan op een medewerker gevallen. Zeer denkbare situaties die we in praktijk nooit hopen mee te maken. De oefening heeft diverse aandachtspunten opgeleverd waarmee wij de veiligheid voor onze medewerkers verder kunnen verbeteren.

Vanuit deze training stellen we een procedure op om veilig werkzaamheden in de buis uit te voeren en hoe te handelen bij calamiteiten. Een zeer leerzame ervaring voor zowel de Brandweerpost Schaijk als voor ons. 

Oefening: medewerker bedwelmd in buis.

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het…