Terug naar Nieuws

Kouwenberg Infra bestaat 15 jaar!

Heb jij altijd al eens willen kijken wat we bij Kouwenberg Infra nou eigenlijk doen, dan is 17 juni aanstaande het uitgelezen moment om een bezoek te brengen aan onze Open Dag!

Om ons 15 jarig jubileum te vieren organiseren wij een Open Dag van 11.00 – 18.00 uur aan Industriepark 2c te Schaijk. Verschillende machines staan opgesteld om een beter beeld te geven van wat wij doen, van diverse OFT machines naar een draaiende GFT machine. Maar ook onze nieuwste innovaties E-Power Pipe, Nano Drill en UXO Drill komen uitgebreid aan bod. Een heuse wandeling door onze tijdlijn waarin onze medewerkers vertellen en jullie vragen kunnen stellen.

Zoals jullie gewend zijn van ons zorgen wij voor de hapjes en drankjes! Aanmelden is niet verplicht maar we stellen het wel erg op prijs, dit kan via https://www.kouwenberginfra.nl/aanmelden-15-jaar/

Kouwenberg Infra bestaat 15 jaar!

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het…