Terug naar Nieuws

Kinderen van Stichting Maashorst beleven volledig verzorgd uitje!

De kinderen van Stichting Maashorst, afdeling residentiële behandelgroepen in Reek hebben een volledig verzorgd uitje beleefd bij verschillende restaurants.

Vanuit de begeleiding kregen wij het volgende bericht: “De kinderen hebben enorm genoten van al het lekkere eten (en spelen), het was echt een feestje voor ze! Ook de leiding heeft een geslaagde avond gehad, het is fijn om de kinderen zo te zien genieten. Dus al met al was het een groot succes waarvoor nogmaals enorm bedankt!!!”

Deze geslaagde avonden en een bijdrage voor iedere groep is mede mogelijk gemaakt doordat Kouwenberg Infra dit jaar geen kerstkaarten heeft verstuurd, maar in plaats daarvan de kinderen van Stichting Maashorst te Reek ondersteund.

Bekijk ook:

OFT boringen Noordoost Groningen

OFT boringen Noordoost Groningen

Op dit moment zijn wij met een reeks OFT boringen bezig, om de mantelbuizen aan te leggen voor de transportleidingen van industriewater en drinkwater om de watervoorzieningen in Noordoost Groningen te…
 
GFT boring Krimpen aan den IJssel

GFT boring Krimpen aan den IJssel

Deze niet alledaagse GFT boring van 27 meter (staal Ø559) door de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel is gereed! Aangezien er weinig ruimte was voor ons boormaterieel is er naar een oplossing …