Terug naar Nieuws

De 8 van Kouwenberg in een nieuw jasje

Er komen regelmatig verbetervoorstellen binnen en deze komen ook vaak tot uitvoering. Een voorbeeld hiervan is de koffiebeker met de 8 van Kouwenberg!

De 8 van Kouwenberg zijn de belangrijkste veiligheidsregels binnen Kouwenberg Infra, met deze regels kunnen we onze werkzaamheden veilig uitvoeren. Het voorstel was om deze op de koffiebekers te drukken, zodat medewerkers en overige project- en werfbezoekers zich hier meer van bewust worden. Een onbewuste reminder die het veiligheidsbewustzijn verhoogt!
Toen deze bekers in bestelling waren hebben we doorgepakt op onze veiligheidsregels en hebben we deze in een nieuw jasje gestoken. Door ze visueel te maken zijn de 8 van Kouwenberg beter herleidbaar naar onze werkzaamheden. Wij zijn blij met het resultaat!

De gehele poster is terug te vinden onder downloads.

De 8 van Kouwenberg in een nieuw jasje

Bekijk ook:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het…