Back to PROJECTS

OFT boring met waterslot Oudesluis

Enkele weken geleden hebben we jullie verteld over een duiker die vervangen moest worden in Oudesluis, we waren destijds gestart met het plaatsen van de bekisting ondertussen hebben we de OFT boring van 26 meter met waterslot ontvangen.

Daarnaast hebben we de oude duiker opgezocht, opgevuld met dammer en de bijbehorende beton putten verwijderd. Ook hebben we voor een nette en veilige terreininrichting gezorgd en na afloop het talud afgewerkt en weer ingezaaid voor oplevering zoals wenselijk was vanuit onze opdrachtgever. Dit project was een duidelijk voorbeeld van het ontzorgen van onze opdrachtgever van A-Z.

Na evaluatie met ProRail is er naar voren gekomen dat ze zeer tevreden waren over de veiligheid op het project, de voorbereiding, de inzet van onze medewerkers en de geleverde kwaliteit. Trots op ons team!

OFT boring met waterslot Oudesluis

See also:

Medewerker aan het woord: OFT & GFT Boormeester Gerwin

Medewerker aan het woord: OFT & GFT Boormeester Gerwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt onze OFT & GFT Boormeester Gerwin over wat hij precies doet, wat zijn meest bijzondere boringen zijn geweest en wat hij in de afgelopen Corona periode heeft moeten missen! 
 
Vervangen van 6 duikers Lelystad

Vervangen van 6 duikers Lelystad

Voor de zomervakantie hebben wij 3 duikers vervangen in het project Groot Onderhoud A6 Lelystad Noord – Ketelbrug. Vorige week hebben we de laatste duikers vervangen en daarmee dit bijzondere project goed weten af te ronden.