Back to NEWS

Veiligheidsladder trede 4 behaald!

Yes! Kouwenberg Infra heeft na de audit van vorige week een positief advies ontvangen voor het bereiken van trede 4 op de Veiligheidsladder!

Tijdens de audit is het auditteam met verschillende medewerkers van Kouwenberg Infra in gesprek gegaan. Tevens hebben een aantal  projectbezoeken plaatsgevonden en is onze werf bezocht. De auditoren waren vooral te spreken over het veiligheidsbewustzijn en de vakbekwaamheid bij onze medewerkers en de orde en netheid op de werf en projecten. In het algemeen was er een positieve indruk over de beheersing van de werkzaamheden.

 

Wij zijn trots op de gezamenlijke inspanning die heeft geresulteerd in het behalen van dit mooie resultaat. Op naar nog vele veilige kilometers boren!

Veiligheidsladder trede 4 behaald!

See also:

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Medewerker aan het woord: Hoofd Materieelbeheer Edwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt ons Hoofd Materieelbeheer Edwin wat hij geweldig vindt om mee bezig te zijn en hoe lang hij precies aan boord is.
 
Open Front boring Lingen (DUI)

Open Front boring Lingen (DUI)

Een foto die de overname van de Open en Gesloten booractiviteiten van Visser & Smit Hanab van ruim 2,5 jaar geleden mooi weer geeft, een oranje en blauwe machine gebroederlijk naast elkaar aan het…