Back to NEWS

Nanodrill

Enkele weken geleden hebben we jullie verteld over de geslaagde proefboring, nu willen we jullie graag meer vertellen én laten zien!

Wij kregen de vraag vanuit Vattenfall of wij mee wilden denken aan de mogelijkheden voor een sleufloze techniek om de huisaansluiting van een warmteleiding aan te brengen. Belangrijkste hierin was de overlast tot een minimum te beperken. Na een aantal overleggen zijn wij om tafel gegaan met Kormee om onze krachten te bundelen en daaruit is NANODRILL ontstaan.

Trots presenteren wij deze compacte machine die bevestigd kan worden aan een mini graver, met flexibele boorstangen dicht onder het oppervlak zijn werk doet en dit met een minimale opsteltijd. Wil je meer weten over deze nieuwe toepassing neem dan contact met ons op via 0412-405404.


Nanodrill

See also:

Medewerker aan het woord: OFT & GFT Boormeester Gerwin

Medewerker aan het woord: OFT & GFT Boormeester Gerwin

Iedere 2 maanden staat er iemand uit ons team in de spotlights. Vandaag vertelt onze OFT & GFT Boormeester Gerwin over wat hij precies doet, wat zijn meest bijzondere boringen zijn geweest en …
 
Vervangen van 6 duikers Lelystad

Vervangen van 6 duikers Lelystad

Voor de zomervakantie hebben wij 3 duikers vervangen in het project Groot Onderhoud A6 Lelystad Noord – Ketelbrug. Vorige week hebben we de laatste duikers vervangen en daarmee dit bijzondere pr…