Meedenken in ontwerp

Wij van Kouwenberg Infra zijn doeners en praktijkgericht. We zijn realistisch, staan met beide benen op de grond en hebben een praktische werkwijze. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. No-nonsens en nuchterheid zitten ons in het DNA. Het benodigde onderzoek en denkwerk dat we doen is noodzakelijk voor de juiste uitvoering van de klus en op de praktijk gericht. We blijven niet eindeloos in theorieën hangen; als we de benodigde gegevens hebben, gaan we aan de slag.

Problemen en oplossingen in de praktijk zijn vaak anders dan vooraf in de theorie of achter een bureau uitgedacht. Maar een goede engineering en werkvoorbereiding is het halve werk.

Vertel ons uw probleem en dan gaan we gezamenlijk nadenken over de passende oplossing. Hierbij onderzoeken we eerst alle verschillende oplossingsmogelijkheden voordat we  starten met de uitvoering. Niet alleen de meest voor de hand liggende of de door de klant aangereikte optie worden onderzocht; Nee, we komen zelf graag met alternatieven. Dit in combinatie met onze expertise en ervaring leidt tot de best doordachte optie. En soms is die optie anders dan verwacht: veiliger, sneller, goedkoper of simpelweg beter.