InfraTech 2019 – Future Proof

Uw partner in sleufloze technieken

Future proof, klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur – volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld – maar voor de hele branche. InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Van 15 t/m 18 januari 2019 is Rotterdam Ahoy het toneel van InfraTech. Net zoals bij de vorige edities zijn wij ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de beurs. Je bent van harte welkom op onze stand tijdens dit evenement, onze stand is verhuisd en te vinden in Hal 1 op stand nummer 1.307.

Met 637 exposanten en 21.017 bezoekers was InfraTech 2017 veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. InfraTech bereikt de complete keten. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd en nieuwe kansen gecreëerd. Publiek en privaat, grote en kleine partijen, koplopers en volgers; InfraTech verzamelt deze dynamische sector onder één dak.

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie op stand 1.307!

 

Milieubewust bezig zijn eist dagelijks keuzes maken. Ondanks ons vele oranje zijn wij zuinig op groen.