393 kilometer, 3 uur en 54 minuten rijden!

Dat is de afstand van twee lopende projecten van Kouwenberg Infra. Momenteel zijn wij boringen aan het realiseren in Terneuzen en Roodeschool, 393 (!) kilometer van elkaar vandaan, dat maakt een kleine rit van 3 uur en 54 minuten. Terneuzen ligt namelijk onderin de provincie Zeeland en Roodeschool ligt in het bovenste puntje van de provincie Groningen.

In Terneuzen, bij DOW Benelux BV, wordt op drie verschillende locaties elk één piloot gestuurde avegaarboring gerealiseerd. Voor de RvS leidingen worden polymeerbeton Ø 400/500 mantelbuizen geboord onder de weg door met een lengte van ca. 40, 50 en 76 meter. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van H4A Industrie service BV.

In Roodeschool wordt op dit moment een project succesvol afgerond. Tijdens dit project, dat in opdracht is van Verkley BV, zijn een 4-tal piloot gestuurde avegaarboringen met stalen mantelbuizen Ø 219 geboord. Alle vier de boringen hebben een lengte van 12 meter.