NSTT No-Dig Event 2017

Kom op 11 en 12 oktober naar het NSTT No-Dig Event. De toegang is gratis. Openingstijden: van 9.30 – 18.00 uur.

De NSTT organiseert in 2017 voor de vijfde maal het NSTT No-Dig Event. Natuurlijk wordt deze lustrumeditie een bijzondere. Een nog ruimere binnen- en buitenbeurs, met meer demonstraties, spannende wedstrijden en een aantrekkelijk en informatief programma in de Inlooptheaters.

Ook in 2017 staat het NSTT No Dig Event weer geheel in het teken van het sleufloos aanleggen, vervangen, renoveren en onderhouden van ondergrondse kabels en leidingen. Dus zonder graven! Twee dagen van kennis opdoen, nieuwe technieken zien en natuurlijk van netwerken met meer dan 1000 professionals. Onmisbaar voor iedereen die iets heeft met ondergrondse infrastructuur.
Voor alle bezoekers is de toegang gratis. Uiteraard zijn catering en parkeren inbegrepen! Voor koffie, thee en een lunch wordt gezorgd. U bent ook van harte welkom op de netwerkborrel aan het einde van elke beursdag.

Kouwenberg Infra BV is te vinden op standnummer H14, komt u ook langs?