Kouwenberg Infra BV vertegenwoordigd op Bike Festival Brabant

Afgelopen weekend werd de vijfde editie van het Bike Festival Brabant georganiseerd door Rotary Schaijk – Land van Ravenstein. Dit weekend stond geheel in het teken van de wielersport en werd gehouden in natuurgebied Herperduin.

Kouwenberg Infra was dit weekend aanwezig. Vanuit Toerwielerclub Ons Verzet waren 2 mountainbike teams aanwezig welke beide de 6-uurs race reden. Helaas belande beide ploegen net naast het podium.

Kinderen konden deze dagen ook volop fietsen op alle KidZ & Ride parcoursen. Zondag werden er wedstijden gereden waaronder een dikke banden wedstrijd. Ook hier was Kouwenberg Infra aanwezig. Vanuit Fiets Clinic Nederland waren meerdere deelnemers actief. Hier werd wel in de prijzen gereden. Gefeliciteerd kanjers!

Met dank aan Mia Kuipers en Roland Schouten voor de mooie foto’s.

BFB

BFB2

BFB3