Túnel de El Chapo

Op 27 & 28 mei vindt de vijfde editie van de Breakout Run plaats in Schaijk. Waar deelnemers voorgaande jaren voor een 8 of 16 kilometer lange vluchtroute konden kiezen, heeft de organisatie dit jaar een nieuwe 14 kilometer variant aan het programma toegevoegd. Deze nieuwe vluchtroute zal een extra stuk parcours bevatten, met extra hindernissen.

In samenwerking met Hoffman Groep BV heeft Kouwenberg Infra BV ook dit jaar de obstakel ‘Túnel de El Chapo’ gecreëerd. Om de politie op een dwaalspoor te zetten hebben de leden van het Sinaloakartel het gangenstelsel van El Chapo uitgebreid.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Op zaterdag 27 mei 2017 zullen vanuit Hoffmann Groep en Kouwenberg Infra twee teams proberen uit te breken.
Durf jij ook?

P1060504 P1060497 P1060487