Voorbereidingen voor “Túnel de El Chapo” in volle gang

Op 4 en 5 juni vind in Schaijk de Breakout Run plaats. De Breakout Run is de ultieme obstacle run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug… Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis.

In samenwerking met Hoffmann Groep BV heeft Kouwenberg Infra obstakel “Túnel de El Chapo” gecreëerd. De ontsnapping van de Mexicaanse drugsbaron Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán is inspiratie geweest voor dit obstakel. Het obstakel heeft meerdere tunnels net boven grondwaterpeil en is ongeveer 12 meter lang.

De jongste telg bij Kouwenberg Infra heeft het obstakel al getest. Op zaterdag 4 juni zullen vanuit Hoffmann Groep en Kouwenberg Infra twee teams proberen uit te breken. Durf jij ook?

Jongste telg Kouwenberg Infra probeert obstakel "Túnel de El Chapo" uit. Het obstakel van Kouwenberg Infra tijdens de Breakout Run in Schaijk.

Jongste telg Kouwenberg Infra probeert obstakel “Túnel de El Chapo” uit. Het obstakel van Kouwenberg Infra tijdens de Breakout Run in Schaijk.

Voorbereiding voor obstakel van Kouwenberg Infra tijdens Breakout Run in Schaijk in volle gang

Voorbereiding voor obstakel van Kouwenberg Infra tijdens Breakout Run in Schaijk in volle gang