Trede 2 van de Veiligheidsladder en het CKB certificaat voor Kouwenberg Infra BV

Kouwenberg Infra BV Schaijk | 2 van de Veiligheidsladder en het CKB certificaat

Kouwenberg Infra BV heeft trede 2 van de Veiligheidsladder en het CKB certificaat behaald.

VEILIGHEIDSLADDER
Kouwenberg Infra BV heeft trede 2 van de Veiligheidsladder behaald. De Veiligheidsladder is een instrument dat door ProRail is geïntroduceerd om veilig werken op het spoor te stimuleren. De Veiligheidsladder verdeelt het veiligheidsbewustzijn en het veiligheidsgedrag over vijf treden.

CKB
Kouwenberg Infra heeft ook het CKB certificaat voor de scope “Sleufloze Technieken ” behaald. De CKB regeling beoogt de kwaliteit, veiligheid, milieuzorg en arbeidsomstandigheden te stimuleren en te borgen in de kabelleg- en buizenlegbranche.